A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja.

Tudjon meg többet

Kiszűrni

Készlet rendelkezésre állása

Ár ÁFA nélkül

A villák minimális magassága

(1)
(1)
(1)
(12)
(2)

Az emelés maximális magassága

(1)
(1)
(1)
(9)
(2)
(3)

A villaszár szélessége

(1)
(6)
(11)
(3)
(1)
(1)
(1)

A villák közötti belső távolság

(1)
(1)
(2)
(2)
(4)
(12)
(1)
(1)

Villaszélesség

(1)
(5)
(8)
(2)
(1)

Teljes szélesség

Kézi villás raklapemelők

A raklapemelők a leggyakoribb típusú anyagmozgató berendezések. Ezek megkönnyítik a nagyon nehéz rakományok nagy távolságokon történő mozgatását nagyon kevés energiával. Alapvető segítséget nyújtanak az áruk be- és kirakodásában, és egyetlen raktár sem tud létezni nélkülük. A raklapemelő hosszú történelemmel rendelkezik. Kínálatunkban számos fajtát talál, például szabványos raklapemelőket, erős, akár 5 tonnás teherbíró képességgel, rövid vagy hosszú villákkal, ollós, alacsony profilú, mérleggel vagy nyomtatóval stb. Egyre népszerűbbek az elektromos raklapemelők, amelyek a nagy teljesítményű AGM vagy Li-Ion akkumulátorok révén könnyedén felemelhetik és szállíthatják rakományaikat. A termékkínálatot speciális raklapemelők egészítik ki, például könnyű indításúak, széles villátávolsággal, terepi raklapemelők, horganyzott, rozsdamentes acélból vagy dobfékkel.
A DELTALIFT raklapemelők portfóliója ugyanakkor tisztán szabványos és nagyon költséghatékony raklapemelőket is tartalmaz azok ügyfeleink számára, akiknek átlagos üzemeltetési követelményeik vannak és szabványos EURO raklapokat szállítanak - például a DB2m 2t vagy a BF-ARm 2.5t sorozatú raklapemelők

Megtekinthető 12 rekord 24.

Megtekinthető a következő 12

Megtekinthető 12 rekord 24.

Megtekinthető a következő 12