A webhelyek cookie-fájlokat használnak szolgáltatások biztosításához, a személyre szabott hirdetésekhez és a forgalom elemzéséhez. A weboldalak használatával Ön ezt elfogadja. Tudjon meg többet

Ipari mérőtalpak 1500 kg-ig • ALLÍTHATÓ

  • bármilyen terhek mérésére
  • teherbírás 3 000 kg
  • fogantyúk az egyszerű kezelhetőség érdekében
  • szétbontható mérőtalpak
  • kalibráció és hitelesítés lehetősége
  • állítható lábak a mérőtalpak stabilitása miatt
  • olvasható kijelző
  • festett szerkezet

könnyű és kényelmes munkakesztyűket+ BÓNUSZ KESZTYŰ

A termék megvásárlásához lehetősége van könnyű és kényelmes munkakesztyűket kapni, finom fehér arcú PD5 kecskebőrből   mindössze 10 Ft-ért!
(biztosan jól jönnek nemcsak a megvásárolt termékkel való munka során, hanem a kertben, a műhelyben stb.)Az univerzális mérőtalpak különféle méretű és súlyú terhek mérésére tervezték. Raklapok súly meghatározására használják a nem szabványos méretek miatt. A mérőtalpak fogantyúkkal rendelkeznek a könnyű kezelés érdekében, és külön-külön is leválaszthatók és mozgathatók. Ezeket a padlóra helyezik közvetlenül a mérési helyen. A mérni kívánt tárgy méretének megfelelően helyezhetőek egymáshoz. Használhatók raklapmérlegekként a nem szabványos és a nagy raklapokhoz is. A jóváhagyásnak köszönhetően a mérőtalpak üzleti és technológiai alkalmazásokban egyaránt felhasználhatók a súlyméréshez, nagyobb felbontás - nagyobb pontosság beállításának lehetőségével.. A robusztus acélszerkezet komaxit lakkkal van ellátva. A mérőtalpak állítható lábakkal rendelkeznek, hogy egyenetlen padló esetében jól áljanak. A szerkezet nagyon könnyű, ezért könnyen kezelhető. A mérőtalpak az áruk átvételéhez szolgálnak, a kiszállított termékek expedíciójához, a raktárakban súlyok ellenőrzéséhez, gyártáskor a gyártás során.

Mérőtalpak funkciói:  mérés, összegzési mód, darabszámlálás, korlátozott mérés, százalékos súlymérés, HOLD funkció - a súlyérték kijelzőn fixálása, tízszeres pontossággal történő megjelenítés. A mérőtalpak közötti távolság max. 5m.

További kivitelek:

1)      A mérőtalpak technológiaji kivitele ellenőrző mérésekre - későbbi EU- hitelesítés (kalibrálás) nem hajtható végre

2)      EU- hitelesítés 3000 kg-ig: +44 000 Ft Áfa nélkül

VL3T, 120x1000mm
8596538072357
34kg
1500 kg
34kg
IP 54
IP 67
AC 230V
RS232
10 W
1000x120x90 mm
219800Ft ÁFA nélkül 279146Ft ÁFA-val
Szállítási díj netto 8400Ft ÁFA nélkül 10668Ft ÁFA-val

A termék már összehasonlításban van. Az összehasonlítás megtekintése